top of page
Zoeken

Mijn smoothie 10-daagse!

Vetverbranding || meer energie en focus || schone en lege darmen || betere stoelgang || minder buikvet || fitter en slanker gevoel

Na een heerlijke week vakantie op Vlieland met de 80-20 regel ergens in mijn achterhoofd startte ik op maandag, met een volle koelkast groenten en fruit, mijn smoothie 10-daagse. Ik heb er zin in en weet dat ik dit kan en vol ga houden. Ik ben erg benieuwd naar de reactie van mijn lichaam en geest. Hoewel ik doorgaans gezond eet, geen bewerkt voedsel koop, geen vlees eet en zo min mogelijk geraffineerde suikers tot mij neem, weet ik ook dat mijn lichaam gaat ontgiften. De eerste 4 dagen voel ik mij ook alles behalve fris in mijn hoofd. Een watterig, verdoofd gevoel waardoor ik af en toe dus echt niet lekker functioneer. Mijn lichaam voelt goed, fit, energiek en reageert prima op alle smoothies. Ik verbaas mij erover dat ik totaal geen trek heb, de smoothies super vullend zijn en de salade als lunch nog lekkerder smaakt dan normaal. Ik heb erg veel dorst en drink uiteindelijk elke dag 3 liter water. Ik plas hierdoor veel en merk dat dit een reinigende werking heeft. Mijn stoelgang daarentegen stagneert en is heel anders dan normaal.


Op dag 5 ben ik toch erg nieuwsgierig of ik kilo's kwijt ben en grijp de weegschaal erbij, Tot mijn grote verbazing ben ik 3.5 kilo lichter. Ik merk het niet totdat ik een jeans over mijn billen trek en deze als gegoten zit. Heel fijn net even die extra randjes weg. Ik voel mij inmiddels ook frisser in mijn hoofd en ervaar veel creatieve ruimte en focus. Kortom ik zit heerlijk in mijn vel.


Op mijn werk is er taart, ik besmeer een banaan met pindakaas. Ik geniet ervan, terwijl menig collega beteuterd naar mij kijkt. Omdat ik de smoothies lekker vind, ik de salades tijdens lunch normaliter ook eet en niets qua voeding mis, gaat deze 10-daagse mij goed af. Oh en ik slaap zo goed, diep en lang! Wel merk ik de laatste dagen dat ik meer trek krijg en mijn hersenen verheugen zich op de laatste smoothie-dag.


Op dag 11 meet ik de plekken op mijn lichaam op een net zo'n provisorische manier als op dag 1 en wow er zitten echt centimeters verschil in! Mijn doel is bereikt: de smoothie 10-daagse volbrengen en bewust opmerken wat er verandert zowel aan de buitenkant als de binnenkant van mijn lichaam en daarbij met grote stip: mijn hoofd! Ik voel mij zoveel frisser, helderder en fitter in mijn hoofd!


Een gezonde levensstijl met de juiste voeding zorgen voor een fit en vitaal leven! Ik ga deze smoothie 10-daagse zeker nog eens herhalen om mijn lichaam en geest een boost te geven!


Wil jij dit ook:


* meer energie en focus

* vetverbranding

* schone en lege darmen

* betere stoelgang

* een fitter en slanker gevoel

* je energieker, enthousiaster en blijer voelen

* minder buikvet

* kortom je lichaam en geest en boost geven!


ga dan naar:Liefs Joie de Eve88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ADEMEN

Opmerkingen


bottom of page