Yoga at Home

YOGA

Yogales volgen en yogales geven is een onderdeel van mijn bestaan. Yoga is voor mij ‘a way of life’,  meer dan alleen een les volgen of geven.

Ik beoefen yoga inmiddels zo’n 10 jaar en elke dag leer ik nog zoveel. Steeds weer ben ik verwonderd door mijn lichaam en geest. Dit heeft mij doen besluiten in 2018 een 200-uur Yin Yoga opleiding te volgen met Qi-gong en mindfulness. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Ik ben dankbaar en blij anderen te mogen enthousiasmeren en in contact te brengen met zichzelf. De verwondering bij hen ontroert en raakt mij.

Ik geef Yin yoga met een vleugje Yang. Ik vind de combinatie van kracht en inspanning gevolgd door zachtheid en ontspanning heel mooi. Het bewust worden van je lichaam door het verschil op te merken tussen aanspannen en ontspannen van je spieren . Een gecontroleerde ademhaling enerzijds en een natuurlijke ademhaling anderzijds. De werking van je geest bij het actief en passief zijn van je lichaam. Het in contact staan met jezelf. Het naar binnen mogen keren. Je lichaam opnieuw leren kennen, het bewust worden van stagnaties en het ongemak ervaren zodra je lichaam in de weerstand raakt. Door ontspanning te durven loslaten, vertrouwen te hebben in jezelf en accepteren dat het is wat het is. Zonder oordeel, maar met volledige acceptatie. Terug naar je basis, je kern, thuiskomen bij jezelf. 

Ben je nieuwsgierig en enthousiast en wil je in contact komen met jezelf, kom dan een les volgen!

Vanwege de maatregelen omtrent Covid-19  kunnen er maximaal 4 mensen mee doen per les in de studio. Bij meer aanmeldingen kun je de lessen live online volgen via Google Hangouts vanuit huis.  De richtlijnen van het RIVM worden opgevolgd, neem daarom je eigen matje, deken en props mee. 

LET OP: JE KUNT OOK BEWUST VOOR EEN ONLINE LES KIEZEN. CHECK HET ROOSTER  WANNEER JE EEN LES BOEKT VOOR DE OPTIES. 

 

DINSDAG

Binderij 7M, Amstelveen

DONDERDAG

Binderij 7M, Amstelveen

19:00 - 20:15

Studio + Online

19:30- 20:45

Online

 

LOSSE LES

€12,50

RITTENKAART

€100,00

10 lessen

4 maanden geldig

MAANDKAART

€60,00/mnd

onbeperkt lessen volgen