top of page

YOGA

Yogales volgen en yogales geven is een onderdeel van mijn bestaan. Yoga is voor mij ‘a way of life’,  meer dan alleen een les volgen of geven.

Ik beoefen yoga sinds 2008 en elke dag leer ik nog zoveel. Steeds weer ben ik verwonderd door mijn lichaam en geest. Dit heeft mij doen besluiten in 2018 een 200-uur Yin Yoga opleiding bij Aalo te volgen met Qi-gong en mindfulness. In de zomer van 2019 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Ik ben dankbaar en blij anderen te mogen enthousiasmeren en in contact te brengen met zichzelf. De verwondering bij hen ontroert en raakt mij. In 2020 heb ik de kinderyoga-opleiding tevens bij Aalo afgerond en hoop ik in de toekomst hier verder in te kunnen ontwikkelen.   Trots dat ik per maart 2023 Certified teacher Vinyasa aan mijn pad mag toevoegen. 

Ik geef Yin yoga en Vinyasa les. Ik vind de combinatie van kracht en inspanning gevolgd door zachtheid en ontspanning heel mooi. Het bewust worden van je lichaam door het verschil op te merken tussen aanspannen en ontspannen van je spieren. Een gecontroleerde ademhaling enerzijds en een natuurlijke ademhaling anderzijds. De werking van je geest bij het actief en passief zijn van je lichaam. Het in contact staan met jezelf. Het naar binnen mogen keren. Je lichaam opnieuw leren kennen, het bewust worden van stagnaties en het ongemak ervaren zodra je lichaam in de weerstand raakt. Door ontspanning te durven loslaten, vertrouwen te hebben in jezelf en accepteren dat het is wat het is. Zonder oordeel, maar met volledige acceptatie. Terug naar je basis, je kern, thuiskomen bij jezelf. 

 

Vinyasa is een flow van verschillende bewegingen achter elkaar. De rode draad door de les heen is de ‘Surya Namaskar’, een flow die gebruikt wordt om van verschillende poses te wisselen.  Deze les is vloeiend en de focus ligt op lengte en kracht. Elke pose verandert op een in- of uitademing. De ademstroom is essentieel voor de les.  Vinyasa geeft een ritme aan de les, houdt de warmte in stand, versterkt het bovenlichaam en dient als tegenhouding om de benen te strekken en de ruggengraat weer neutraal te maken voor de volgende reeks.

Ben je nieuwsgierig en enthousiast en wil je in contact komen met jezelf, kom dan een les volgen!

  • Yin Yoga 

  • Vinyasa

  • Kids yoga

Rooster

DINSDAG

YIN

DONDERDAG

YIN

VRIJDAG

VINYASA

MFA de Scheg

Arthur van Schendellaan 100A Lokaal 4

1422 LE Uithoorn

MFA de Scheg

Arthur van Schendellaan 100A Lokaal 4

1422 LE Uithoorn

MFA de Scheg

Arthur van Schendellaan 100A Lokaal 4

1422 LE Uithoorn

PROEFLES VOLGEN?  info@joiedeeve.nl

19:30 - 20:45

Studio

19:30- 20:45

Studio

09:00- 10.15

Studio

Tarieven

LOSSE LES

€12,50

RITTENKAART

€100,00

10 lessen

4 maanden geldig

MAANDKAART

€60,00/mnd

onbeperkt lessen volgen

bottom of page