top of page
Zoeken

Joie de Eve kinderyoga!
|| Wanneer er weer een wens is uitgekomen ||


Ken je dat, dat je je opeens realiseert dat er weer een persoonlijke wens is uitgekomen. 2 jaar geleden koos ik ervoor mijn 1e yoga opleiding te volgen en wat was dat een fantastische keuze. Sindsdien geef ik yogales, is mijn website up & running, zijn mijn prachtige visitekaartjes gedrukt en kan ik daar nu ook mijn opleiding Kinderyoga aan toevoegen. Nee, mijn examen nog niet in de pocket, maar ik twijfel er niet aan dat ik dit ga behalen. (beetje vertrouwen in mijzelf mag wel toch)


Er gaat een totaal andere wereld qua lesgeven open wanneer je yoga aan kinderen wilt geven. Waar, met goede voorbereiding, mijn yogales aan volwassenen vaak overgaat in een spontane les die ontstaat door de behoefte van de yogi's of door de energie die ik in de groep ervaar, is een kinderles volledig doordacht, bedacht, opgezet in volgorde en elk onderdeel behoort erin zitten. Dit is belangrijk en noodzakelijk, want je hebt de kids heel wat mee te geven. Dit vergt veel discipline en creativiteit en ontdek ik weer nieuwe kanten van mijzelf. Ongetwijfeld zal het lesgeven aan kinderen meer eigen worden, maar nu eerst vlieguren maken.


Ik hoop in 2021 te starten, naast mijn yogales aan volwassenen, met kinderlessen in de leeftijdscategorie 4-6, 7-9 en 10-12 jaar. Houd mijn website en socials in de gaten wanneer je interesse hebt!


|| De yogi hierboven op de foto is trouwens mijn eigen kanjer! ||


Liefs Joie de Eve

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ADEMEN

Comments


bottom of page